Pate met Cumberlandsaus

  • Engels, Voorgerecht
  • 0-10 min.
  • Geplaatst op 18-08-2005

Een overheerlijk voorgerecht, dat snel klaar is !

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
-4 plakken wildpate (klaar gekocht)
SAUS:
-2 el sinaasappelmarmelade
-2 el bessenjam
-1 th lepel mosterd
-1 borrelglas rode port
-2 el citroensap
-1 mespunt cayennepeper
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

*meng sinaasappelmarmelade, bessenjam, mosterd,, port, citroensap en cayennepeper in de foodprocessor

Serveertip

-verdeel de plakken pate op de bordjes en garneer met iets sla en schep 1 lepel van de saus er naast

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten