Appel-kaneelbrood

  • Nederlands, Brood
  • 60-120 min.

Heerlijk brood met een heel subtiele appel-kaneelsmaak dat bovendien overheerlijk ruikt tijdens het bakken.

Deel dit recept

Ingrediënten
  • 500 gram witbroodmix
  • 300 ml appelsap
  • 2 flinke theelepels kaneel
  • 2 theelepels witte basterdsuiker
  • 20 gram boter
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
Broodbakmachine

Voorbereiding

Schep de kaneel en basterdsuiker goed door de witbroodmix.

Bereidingswijze

Doe de broodmix, de boter en het appelsap in de broodbakmachine. Hanteer de volgorde die jouw machine voorschrijft. Bak in de basisstand je broodje lichtbruin.

Serveertip

Heerlijk bij een kop thee. Smeer er (thijm)honing op. Ook geroosterd is dit brood een ware traktatie.

Dit recept is te vinden in:

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

molenmeisje avatar
molenmeisje

Doorsturen

Home Recepten