1. Home
  2. Recepten
  3. Nederlandse keuken
  4. Appel-kaneelbrood

Appel-kaneelbrood

  • Nederlands, Brood
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op 14-08-2005

Ingrediënten


500 gram witbroodmix 300 ml appelsap 2 flinke theelepels kaneel 2 theelepels witte basterdsuiker 20 gram boter


Verder heb je nodig


Broodbakmachine


Heerlijk brood met een heel subtiele appel-kaneelsmaak dat bovendien overheerlijk ruikt tijdens het bakken.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Schep de kaneel en basterdsuiker goed door de witbroodmix.

Bereidingswijze

Doe de broodmix, de boter en het appelsap in de broodbakmachine. Hanteer de volgorde die jouw machine voorschrijft. Bak in de basisstand je broodje lichtbruin.

Serveertip

Heerlijk bij een kop thee. Smeer er (thijm)honing op. Ook geroosterd is dit brood een ware traktatie.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van molenmeisje


Reacties (11)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van molenmeisje
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top