1. Home
  2. Recepten
  3. Nederlandse keuken
  4. Inmaken in alcohol

Inmaken in alcohol

  • Nederlands, Tussendoortje
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 12-08-2005

Ingrediënten


500 gr bramen of frambozen 200 gr suiker of kandijsuikervanillestokje? fles inmaakbrandewijn



Bramen of frambozen op brandewijn.Nu inmaken, en met de Kerst er van genieten.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Was de vruchten en trek eventuele steeltjes eraf en laat ze uitlekkenDoe ze in een schoongemaakte stopfles met de suiker, vanillestokje en brandewijn totdat ze onder staan.Sluit de fles en laat ze minstens 3 maanden staan voor het gebruik.

Serveertip

Eet smakelijk.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van willeke-s


Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van willeke-s
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top