Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Nederlandse keuken
  4. Piccalilly

Piccalilly

Door: willeke-s

  • Nederlands, Saus/dressing
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 12-08-2005

Ingrediënten


1 kg verschillende groenten o.a. bloemkoolworteltjesdoperwtjesslaboontjesaugurkenschorseneren1 l azijn1 el zout? el kurkuma ( geelwortel ) ? el gemberpoeder50 gr mosterdpoeder4 el bloem



Groenten in mosterdsaus. Ofwel : Piccalilly

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Maak de groenten schoon en snijd ze in kleine stukjes.Kook alle groenten ? 4 min. in water met veel zout en laat ze uitlekken.Meng de overige ingredienten aan met wat azijn, breng de rest van de azijn aan de kook en giet hierbij het aangemengde papje.Laat dit sausje 5-10 min. koken.Doe de groenten na bekoeling in schoongemaakte potten. Giet er de saus over en sluit ze af met vochtig cellofaanpapier en elastiekjes.



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van willeke-s
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top