1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. bloemkoolschotel met ragout

bloemkoolschotel met ragout

Door: w.fransen

  • , Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 10-08-2005

Ingrediënten 4 personen


1 bloemkool
300 gr.kipfilet
2 blikjes ragout naar keuze
1/2 bakje chapignons
1 ui
bouillonkruiden
chilisaus
scheutje ketjap
geraspte kaas (naar keuze en eigen hoeveelheid)
klontje bakboter


Verder heb je nodig


Braadpan
kookpan
ovenschaal


Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Bloemkool in kleine roosjes
kipfilet in stukjes
chapignons in plakjes
ui gesnippert

Bereidingswijze

Bloemkool gaarkoken (ik kook meestal in bouillon)
kipfilet bakken in de boter
champignons en ui erbij
bouillonkruiden erbij
ketjep en chilisaus erdoorheen
even op een zacht vuur laten staan
doe het kipmengsel in de ovenschaal
bloemkool afgieten en over het kipmengsel doen
de ragout over de bloemkool en de geraspte kaas daaroverheen
10-15 min.in de oven op 200-220 gr.

Serveertip

Bistrokrieltjes of gebakken aardappelen



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van w.fransen
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top