1. Home
  2. Recepten
  3. Franse keuken
  4. Ceasar salade

Ceasar salade

  • Frans, Lunch/Brunch
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 10-08-2005

Ingrediënten 4 personen


- 2 kropjes little gem sla (AH), kan evt met ijsbergsla
- 1 a 2 blikjes ansjovis
- gebraden kalkoen- of kipfilet
- parmezan krullen
- groene kappertjes
- Ceasar dressing (kant en klaar uit een zakje of flesje van AH, ook zelf te maken)
- evt. wat rode basilicum


Verder heb je nodig


Geen


Eenvoudig te maken, doeltreffende lunch- of maaltijdsalade met kaas, vlees en vis

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

N.v.t

Bereidingswijze

- snijd de slabladen in z'n geheel van de kropjes en verdeel over 4 borden
- verdeel wat kappertjes over de sla
- scheur de kalkoenfilet in grove stukken en verdeel over de salade
- snijd de ansjovis een keer doormidden en verdeel over de salade
- strooi er wat parmezan over
- schenk wat dressing over de salade en/of zet een kannetje met dressing op tafel
- garneer met wat takjes rode basilicum

Serveertip

Eet de salade zonder bestek: de kleine bladen van de little gem zijn heel geschikt om de salade mee op te lepelen.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van miekebrink


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van miekebrink
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top