Vietnamees broodje biefstuk

  • Lunch/Brunch
  • 10-20 min.



Een heerlijk broodje met een kopje soep erbij heb je een complete maaltijd

Deel dit recept

Ingrediënten 4 recipe.people
2 grote biefstukken


3 eetlepels olie


2 limoenen (geperst)


1 eetlepel Thaise vissaus


1 rode peper (in reepjes)


1 zak waterkers (75 g)


1/2 zakje verse munt (a 15 g)


1/2 zakje verse koriander (a 15 g)


1/2 rode ui (in halve ringen)


1/2 zakje peen julienne (a 150 g)


4 petit pains of 1 wit stokbrood

Boodschappen bestellen
Benodigdheden
gril og grilpan

Voorbereiding

Grillpan verhitten.

Biefstukken bestrijken met 1 el olie

en in 1-2 min. per kant rose roosteren.

Uit pan nemen en laten afkoelen.

In ruime schaal limoensap mengen met vissaus en rode peper.

Biefstukken dwars op de draad

in smalle repen snijden en door dressing mengen.

Vlees afgedekt in koelkast zetten

en smaken minstens 30 min. laten intrekken.

Harde steeltjes uit waterkers verwijderen.

Kruiden van steeltjes plukken en grof scheuren.

In schaal waterkers, kruiden, ui en wortelreepjes mengen.

Tot gebruik afgedekt in koelkast bewaren.

Bereidingswijze

Pistoletjes of in 4 stukken gesneden stokbrood opensnijden.

Besmeren met boter of mayonaise

Salade en rest van olie door biefstukreepjes mengen

en over broodjes verdelen.

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

sunmaid avatar

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten