1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Indonesische keuken
  5. Fruitige ketjap-kip

Fruitige ketjap-kip

  • Indonesisch, Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 09-08-2005

Ingrediënten 4 personen


2 gesnipperde uien2 tenen knoflook gesnipperd500 gr.kipfilet aan blokjesblikje tomatenpuree100 gr.ananasstukjes en 150ml sap100 gr.perzikblokjes100 gr.mangoblokjes1dl.ketjap2flinke tl.sambal2 el.oliezout en peper


Verder heb je nodig


Neem verse perzik en mango als het er is.


Lekker gerecht zoet en pittig

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

In de olie de kipblokjes bakken.Ui,knoflook en sambal er bij doen en paar min.meebakken.Dan de tom.puree meebakken.Het fruit en sap toevoegen en de ketjap,5 min.laten pruttelen.Op smaak brengen met zout en peper.

Serveertip

Serveren met gekookte rijst en kroepoek.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van chutneyzusje


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van chutneyzusje
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top