pasta met spinazie-kaassaus

  • Internationaal, Hoofdgerecht
  • 20-30 min.

een zeer machtig maar erg lekkere manier van spinazie eten

Deel dit recept

Ingrediënten 4 recipe.people
spiraalpasta, 1 pak diepvriesspinazie, 125 gram spekblokjes, 200 gram rundergehakt, 1 grote en 1 kleine boursin (mag ook andere roomkaas zijn), 5 teentjes knoflook,
1 bekertje creme fraiche (of blue band culinesse, italiaanse keukenkruiden
Boodschappen bestellen

Voorbereiding

spinazie iets laten ontdooien en uitlekken

Bereidingswijze

spekblokjes uitbakken. Gehakt erbij en rul bakken. knoflook erin uitknijpen. boursin erbij en verwarmen. Spinazie erbij. Ondertussen pasta beetgaar koken. Zodra spinazie door en door warm is, creme fraiche erbij en verwarmen. Op smaak brengen met italiaanse kruiden.

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

maryanne69 avatar

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten