Minitaartje gevuld met Franse kaas en gerookte zalm

  • Frans, Borrelhapje
  • 20-30 min.

Leuk om dit te serveren op een lepel. Heel simpel te maken, je hebt alleen kleine vormpjes nodig.

Deel dit recept

Ingrediënten 12 personen
Boodschappen bestellen

Voorbereiding

Verwarm de oven voor op 200 graden.
Vet de muffinvorm in met 12 kleine holletjes in.


  • Bereidingswijze

    Snijd de plakjes deeg in vieren en bekleed elk holletje met een stukje deeg. Druk het deeg goed tegen de rand en snijd langs de bovenrand weg. Snijd de zalm in kleine stukjes. Meng Roquefort met zalm, peterselie, zout en peper door elkaar. Vul de taartjes met het mengsel. Klop in een kom het ei met de room los. Schep dit over de taartjes.
    Bak de taartjes in de oven in ca 15 minuten goudbruin en gaar. Serveer de taartjes of op een klein bordje of op een mooie lepel. Leuk met wat rucola erom of onder.

    Dit recept is te vinden in:

    Log in om een reactie te plaatsen

    Bewaren in kookboek

    Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

    Over de plaatser

    marianneoud avatar
    marianneoud

    Doorsturen

    Home Recepten