Gegratineerde tomaten luckyjo

  • Nederlands, Bijgerecht
  • 10-20 min.

Deel dit recept

Ingrediënten 2 personen
2 trostomaten - scheut olijfolie - 1 teentje knoflook - 1 theelepel basilicum - handje geraspte Parmenzaanse kaas
Boodschappen bestellen

Voorbereiding

Verwarm de oven voor op 200 graden.

Bereidingswijze

Snijd de hoedjes van de tomaten eraf en hol ze iets uit. Schenk een scheut olijfolie in een kommetje en pers de knoflook erboven uit. Meng er de basilicum door. Schenk de helft van het mengsel in de tomaten. Strooi er de kaas over en schenk de rest van het knoflook-oliemengsel erover. Zet ze in een ovenschaal en laat ze 15 minuten in de oven gratineren.

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

luckyjo avatar
luckyjo

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten