Recado met knoflook en chilipeper.

  • Braziliaans,
  • 10-20 min.

De kruidenmengeling van Ainsley Harriott genoeg voor 1 kilo rood vlees .
Zeer populair in de Mexicaanse en Braziliaanse keuken!

Deel dit recept

Ingrediënten
-4 gedroogde chilipepertjes-1 bol knoflook-2 theelepels zout-1 theelepel gedroogde oregano.
Boodschappen bestellen
Benodigdheden

-Foodprocessor.

Voorbereiding

-Maak de teentjes look los van de bol en pel ze.

Bereidingswijze

-Meng alle ingredienten in een foodprocessor of blender tot een pasta.
-Bewaar tot gebruik in d koelkast.
-Laat de pasta niet langer dan 30 minuten in het vlees trekken.

Serveertip

-Smakelijk!

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

bezemsteeltje avatar

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten