Brood met olijfolie, knoflook en zout

  • Italiaans, Borrelhapje
  • 0-10 min.



zo simpel, en zo ontzettend lekker!
bij een Italiaanse wijnproeverij krijg je dit als hapje gepresenteerd.

Deel dit recept

Ingrediënten 2 recipe.people
- 2 grote sneden oerbrood, of groot stokbrood
- zeezout
- teentje knoflook
- flinke scheut olijfolie
Boodschappen bestellen

Voorbereiding

knoflook afpellen

Bereidingswijze

Snij 2 grote sneden wit brood, bestrijk deze met de knoflook. Bestrooi met zeezout, en doe er een scheut olijfolie overheen!

Serveertip

Heerlijk als tapas, of zomaar bij een lekker wijntje

Dit recept is te vinden in:

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

heleen4 avatar

Doorsturen

Home Recepten