RIJSTBALLETJES UIT INDIA

  • Indiaas, Bijgerecht
  • 30-60 min.
  • Geplaatst op 02-08-2005

SODA DOSA lekker bij lamsvlees, varkensvlees of kip

Deel dit recept

Ingrediënten
300 g gekookte en afgekoelde rijst - 2 e bloem - klein houder zure room - 3 teentjes knoflook, fijn - 1/2 t gemberpoeder - 1/2 t kerrie - zout - olie om in te bakken
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

1. Doe de rijst in een kom en voeg de bloem en zure room toe. 2. Voeg ander ingredienten aan rijst toe en meng goed. 3. Maak er balletjes van en bak in olie alle kanten goudbruin en knapperig.

Bron

Kerrie uit een multiculturele keuken

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten