Zelf tomaten drogen

  • Italiaans,
  • > 120 min.
  • Geplaatst op 02-08-2005

Deel dit recept

Ingrediënten 1 persoon
Tomaten, olijfolie
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
Mes, ovenplaat

Voorbereiding

Snijd de tomaten in twee-en en leg ze met het velletje op de bakplaat.
Zet de oven op de laagste stand en de deur open.

Bereidingswijze

Laat de tomaten drogen in de oven. Dit kan wel een paar uur duren.
Verschuif de tomaten af en toe.
Zet als de tomaten leerachtig zijn de oven uit en laat de tomaten afkoelen.
Doe de tomaten in een potje en vul met de olijfolie.

Serveertip

Tip: Bestrooi de tomaten met kruiden of zeezout voor ze in de oven gaan.

Laatste reacties

alidada avatar
alidada 09-12-2005

Wat handig zeg, ga ik beslist proberen! Weet je ook hoe lang deze tomaten houdbaar zijn? groetjes, louise

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten