1. Home
  2. Recepten
  3. Nederlandse keuken
  4. bananenbrood

bananenbrood

  • Nederlands, Brood
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op 31-07-2005

Ingrediënten


100 gr sojameel
50 ml sojamelk
2 eieren
250 g rijstmeel
1 tl bakpoeder
1 tl zout
3 rijpe bananen



Lekker brood gemaakt van sojameel en rijstmeel.En natuurlijk met bananen.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Kluts de eieren en prak de bananen. Meng alle ingredienten (eieren, bananen,
sojamelk, sojameel, rijstmeel, bakpoeder en zout) tot een glad deeg. Plaats
het deeg in een ingevet bakvorm.

Laat gedurende 30 min in een warme plaats staan en bak in een voorverwarmde
oven van 190?C gedurende 60 min.

Haal het bananenbrood uit de oven en laat afkoelen op een rooster.

Serveertip

Voldoende voor 1 bananenbrood.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van willeke-s


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van willeke-s
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top