Champignons met pesto en kruidenboter in een pakje
- Italiaans, Borrelhapje
- 10-20 min.
- Geplaatst op 31-07-2005
Deze heerlijke champignons at ik tijdens een BBQ-feestje.
Zelf heb ik ze ook een keer in de oven gemaakt.
Verrukkelijk: echt een toprecept!
Ingrediënten 4 personen
12 champignons of 4 grote -pesto -
kruidenboter (liefst zelfgemaakte)
Voedingswaarde per portie
Voedingswaarde | Eenheid |
---|---|
Energie | 38,43 kcal |
Koolhydraten | 0,62 g |
Eiwitten | 1,22 g |
Vetten | 3,29 g |
Benodigdheden
Zoveel stukken aluminiumfolie als champignons.Bereidingswijze
Maak de champignons schoon en verwijder de steeltjes.
Leg de champignon op de glimmende zijde van een stuk aluminiumfolie waar de champignon ruim in past.
Doe in elke champignons een theelepel pesto en leg er een flinke klont kruidenboter op.
Vouw het aluminiumfolie er los omheen en vouw het folie aan de bovenkant samen.
Zet de pakjes champignons voorzichtig met de opening naar boven plm. 15 minuten op het rooster van de barbecue of in de op 220 graden voorverwarmde oven.
Bron
Familielid
Serveertip
Heerlijk bij de BBQ met een stukje stokbrood of als voorgerechtje bij een Meditteraans etentje.
Laatste reacties
Echt heerlijk op de bbq. Ook voor vegtariërs.
Wij hebben dit afgelopen weekend tijdens het BBQ gegeten en idd Heerlijk :-)
ik neem dit recept mee,bedankt Roel.
neem ik graag mee !
Ik neem dit lekkere recept mee. Alleen een vraagje: Weet jij welke stand ik voor de gasoven moet hebben? Saskia
lekker!!!! heb je recept meegenomen. groetjes sonja