1. Home
  2. Recepten
  3. Afrikaanse keuken
  4. Spaghetti
  5. Corned beef en spaghetti

Corned beef en spaghetti

Door: deonart

  • Afrikaans, Lunch/Brunch
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 31-07-2005

Ingrediënten


1 blikje corned beef in blokjes - 1 blikje mais zonder vocht - 300 g gaar spaghetti - een dikke snij brood - 2 kop melk - 1 kop cheddar kaas - 3 eieren - 1 geraspt ui - 2 e peterselie, fijn



Recept uit Zuid-Afrika meegenomen

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

1. Kook de sny brood tot fijn in melk. 2. Meng alle ingredienten en doe in vuurvaste ovenschaal. 3. Verdeel van de overgebleven kaas boven over en bak mengsel tot gestold en mooi van kleur. Bedien met gemengde salade en brood met boter.

Serveertip

Tip: i.p.v. corned beef, kan ook knackworstjes in blokjes, gebruik worden.



Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van deonart
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top