1. Home
  2. Recepten
  3. Bijgerecht
  4. Franse keuken
  5. Romige sperziebonen met pijnboompitten en knoflook

Romige sperziebonen met pijnboompitten en knoflook

Door: marianneoud

  • Frans, Bijgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 31-07-2005

Ingrediënten 4 personen


1 pond sperziebonen 2 el pijnboompitten 3 el zure room 2 el mayonaise 1 el grove mosterd zout en peper


romige spercieboontjes


Ja, sperzieboontjes in een apart jasje. Met een saus van room, mayonaise en mosterd.

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Rooster de pijnboompitten even in een droge Koekenpan. Maak sperziebonen schoon en breek of snijd ze doormidden. Roer de mayonaise, zure room en mosterd door elkaar en breng het sausje op smaak met peper en zout. Kook de sperziebonen in 10-15 minuten beetgaar in ruim kokend water met zout. Giet de bonen af en meng het sausje en de pijnboompitten erdoor. Serveer warm, maar kan ook koud.



Deel dit recept

Reacties (21)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marianneoud
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top