1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Zoetzuur konijn

Zoetzuur konijn

  • , Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op 30-07-2005

Ingrediënten 4 personen


In principe is de bereiding van dit gerecht hetelfde als het gerecht zoervleis (zoetzuur stoofvlees). Het enige verschil is dat bij dit recept de runderpoulet vervangen moet worden door 4 flinke konijnebouten.



Stoofschotel van konijnenbouten in zoetzure saus. Een gerecht wat bij veel gezinnen met kerstmis gegarandeerd op tafel staat. Een van de lekkerste Limburgse gerechten !!!!!

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Zie het gerecht zoervleis (zoetzuur stoofvlees) bij mijn andere gerechten

Bereidingswijze

Zie het gerecht zoervleis

Serveertip

Dit wordt geserveerd met bloemkool, sperziebonnen en rode kool met aardappels of frites en appelcompote.
Drink er een goed glas rode wijn bij.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van zuid-limburg


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van zuid-limburg
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top