1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Belgische keuken
  5. varkensgebraad met fruit

varkensgebraad met fruit

  • Belgisch, Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 30-07-2005

Ingrediënten


1700 g varkensgebraad - boter - peper en zout - 2 dikke ajuinen - 1 laurierblad - 1/2 glas azijn - runds liebigblokje - 1 doos ananas - 2 dozen perziken - 1 soeplepel bruine suiker



Varkensgebraad met ananas en perzik (grootmoeders recept)

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Vlees in blokken snijden, ajuin in ringen snijden, fruit in stukken snijden

Bereidingswijze

Vlees bruinen in boter. Kruiden met peper en zout. Ajuin en laurierblad toevoegen. 3 kwartier tot een uur laten stoven.
Het rundsblokje oplossen in de azijn en toevoegen.
Het nat van 2 dozen fruit samen met het fruit opwarmen en dan toevoegen.
Ten slotte de bruine suiker toevoegen. Indien nodig nog binden met maizena.

Serveertip

Zeer lekker met kroketjes.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van krisjespuppy


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van krisjespuppy
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top