Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Franse keuken
  4. Mon Chou aardbeientaart met kruimelbodem van bastogne koeken

Mon Chou aardbeientaart met kruimelbodem van bastogne koeken

Door: marianneoud

  • Frans
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 29-07-2005

Ingrediënten 8 personen


VOOR DE KRUIMELKORST 175 gr bastognekoeken 125 gr gesmolten boter VOOR DE VULLING 200 gr zachte Mon Chou 200 gr basterdsuiker 2 el kirsch VOOR DE GARNERING 250 gr verse aardbeien.



Ja echt een recept om uit te proberen. Simpel om te maken en een oven komt er niet aan te pas. Echt een toppertje!!

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Verkruimel de koek in een foodpressor en meng de gesmolten boter erdoor. Verdeel het mengsel over de bodem van een springvorm(22 cm) , druk het aan en strijk het glad. Laat de korst in de koelkast hard worden. Klop de Mon Chou samen met de basterdsuiker en de kirsch met een Mixer goed door elkaar, schep het op de kortbodem en strijk de bovenkant glad, laat het mengsel in de koelkast opstijven. Maak de aardbeien schoon en zijd ze in plakjes. Garneer hiermee de bovenkant van de taart.



Deel dit recept

Reacties (58)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marianneoud
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top