bulgursalade

  • Turks, Salade
  • 60-120 min.
  • Geplaatst op 29-07-2005

1 van de allerlekkerste koude 'pasta'salade's die ik ooit geproefd heb , recept is van saladebar Take a Salad in Rotterdam!!

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
300 gram fijne bulgur (turkse of marokkaanse winkel)
1 x recept midden-oosterse tomatendressing ( zie mijn recepten)
1 komkommer in kleine blokjes
1 gele paprika in kleine blokjes
1 rode paprika in kleine blokjes
100 gram augurkjes in kleine blokjes
200 gram feta
1/2 bosje koriander of peterselie
100 gram gegrilde paprika in kleine blokjes
1 lente ui in ringetjes
Boodschappen bestellen

Voorbereiding

Schenk 1 liter kokend water bij de bulgur, dek af en laat +- 1 uur wellen en afkoelen.

Bereidingswijze

Meng de afgekoelde bulgur met de midden-oosterse tomatendressing, de komkommer,paprika's,koriander en augurkjes.
Verbrokkel de feta erover, garneer met lente ui.

Serveertip

Heel lekker bij een tonijnsteak of een zelfgemaakte tonijnsalade

Dit recept is te vinden in:

Laatste reacties

Farfalla_ avatar
Farfalla_ 31-05-2017

dit recept ga ik proberen, heerlijk om te eten bij een heel drukke dag morgen. strakjes klaarmaken. Thnx!

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten