Bruschette met haring

  • Mediterraan, Lunch/Brunch
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 28-07-2005

Deel dit recept

Ingrediënten 2 personen
2 zoute haringen - 1 grote rode ui - 1 eetlepel olijfolie - 8 kerstomaatjes - 3 eetlepels knoflookdressing - 1 eetlepel kappertjes - zout en peper - 2 grote, dikke sneden volkoren vloerbrood - 50 gram gemengde bladsla
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Pel de ui en snijd hem in dunne partjes. Verhit de olijfolie in een kleine koekenpan en bak de ui in ca. 4 minuten zachtjes gaar. Snijd de haringen in reepjes en halveer de kerstomaatjes. Schep in een kom de haringreepjes met de gebakken ui, kerstomaatjes, 2 eetlepels knoflookdressing en de kappertjes tot een salade. Voeg zout en peper naar smaak toe. Rooster de sneden brood en besprenkel ze met 1 eetlepel knoflookdressing. Verdeel de sla en de haringsalade erover.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten