1. Home
  2. Recepten
  3. Mediterrane keuken
  4. Bruschette met haring

Bruschette met haring

  • Mediterraan, Lunch/Brunch
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 28-07-2005

Ingrediënten 2 personen


2 zoute haringen - 1 grote rode ui - 1 eetlepel olijfolie - 8 kerstomaatjes - 3 eetlepels knoflookdressing - 1 eetlepel kappertjes - zout en peper - 2 grote, dikke sneden volkoren vloerbrood - 50 gram gemengde bladsla



Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Pel de ui en snijd hem in dunne partjes. Verhit de olijfolie in een kleine koekenpan en bak de ui in ca. 4 minuten zachtjes gaar. Snijd de haringen in reepjes en halveer de kerstomaatjes. Schep in een kom de haringreepjes met de gebakken ui, kerstomaatjes, 2 eetlepels knoflookdressing en de kappertjes tot een salade. Voeg zout en peper naar smaak toe. Rooster de sneden brood en besprenkel ze met 1 eetlepel knoflookdressing. Verdeel de sla en de haringsalade erover.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van luckyjo


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van luckyjo
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top