Chinese knoflookchampignons uit de oven
- Chinees, Voorgerecht
- 20-30 min.
Pittig gevulde reuzenchampignons uit China, die niet alleen de vegetariers zullen bekoren !
Ingrediënten 4 personen
- 8 reuzenchampignons-3 lente uitjes (fijn gesneden)
-1 teen knoflook (uit de knijper)
-2 el oestersaus
-280 g gemarineerde tofoe 'in blokjes'
-1 blikje (200 g) mais uitgelekt
-2 th lepels sesamolie
-zout en zwarte peper
Voorbereiding
-oven verwarmen op 200?C
-hak de champignonsteeltjes fijn en meng deze met de lente uitjes, knoflook en oestersaus
-roer de tofoe en mais erdoor en op smaak brengen met zout en peper
-schep de vulling in de champignonhoeden
Bereidingswijze
-bestrijk de randen van de champignons met sesamolie en zet de champignons in een ovenschaal en bak in de hete oven 15 min tot ze beetgaar zijn
Serveertip
heet serveren