Risotto met tuinbonen en salie

  • Vegetarisch, Vegetarisch
  • 20-30 min.

Volledig vegetarisch gerecht, maar daarom niet minder lekker

Deel dit recept

Ingrediënten 2 personen
-50 g boter
-1 el olijfolie
-150 g tuinbonen (zonder vliesjes)
-150 g fijn gesneden savooikool
-250 g rijst
-1 th lepel verse fijngesneden salieblaadjes
-peper en zout
-6 dl groentenbouillon
-versgeraspte Parmezaanse kaas
Boodschappen bestellen

Voorbereiding

-smelt de boter en doe er de eetlepel olijfolie bij en meng dan de tuinbonen, savooikool en de rijst erdoor
-kruid met de salie en wat peper en zout

Bereidingswijze

-stoom alles in 20 min gaar boven de groentenbouillon
-schep de risotto op een schotel en bestrooi met de kaas

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

marcdepester avatar

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten