1. Home
  2. Recepten
  3. Vegetarische keuken
  4. Risotto
  5. Risotto met tuinbonen en salie

Risotto met tuinbonen en salie

Door: marcdepester

  • , Vegetarisch
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 25-07-2005

Ingrediënten 2 personen


-50 g boter
-1 el olijfolie
-150 g tuinbonen (zonder vliesjes)
-150 g fijn gesneden savooikool
-250 g rijst
-1 th lepel verse fijngesneden salieblaadjes
-peper en zout
-6 dl groentenbouillon
-versgeraspte Parmezaanse kaas



Volledig vegetarisch gerecht, maar daarom niet minder lekker

Ontdek meer:

Voorbereiding

-smelt de boter en doe er de eetlepel olijfolie bij en meng dan de tuinbonen, savooikool en de rijst erdoor
-kruid met de salie en wat peper en zout

Bereidingswijze

-stoom alles in 20 min gaar boven de groentenbouillon
-schep de risotto op een schotel en bestrooi met de kaas



Deel dit recept

Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marcdepester
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top