Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Nagerecht
  4. Nederlandse keuken
  5. Exotische VlaFlip

Exotische VlaFlip

Door: slowfoxfood

  • Nederlands, Nagerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 24-07-2005

Ingrediënten 4 personen


2 Eetlepels Rum,
4 Eetlepels Rozijnen,
500 Gram Bananenkwark,
5 dl.Chocoladevla,
1 grote Banaan,
naar wens:1 eetlepel chocoladehagelslag of vlokken.



Een lekkere variatie op de vlaflip

Ontdek meer:

Voorbereiding

Verhit de rum en strooi de rozijnen erin om deze enkele minuten te laten wellen.

Bereidingswijze

Verdeel de bananenkwark over 4 glazen schaaltjes of coupes.Schep de gewelde rozijnen erover.
Schenk de chocoladevla erop.
Snijd de banaan in plakjes en garneer de chocoladevla ermee.
Bestrooi de plakjes banaan naar wens met de hagelslag of vlokken.



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van slowfoxfood
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top