Blini's met gerookte zalm, garnalen en gerookte paling

  • Nederlands, Borrelhapje
  • 30-60 min.
  • Geplaatst op 24-07-2005

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen

100 g gerookte palingfilet

100 g gerookte zalmfilet

6 radijsjes

200 g poffertjesmix

1 ei

50 g boter

1 bakje tuinkers

1/8 l zure room
Boodschappen bestellen

Voorbereiding

Snijd de palingfilet in stukjes. Snijd elk radijsje in 4 partjes. Meng 2 dl water met de poffertjesmix en het ei.

Bereidingswijze

Verhit een klontje boter in een koekenpan, schep het beslag met een kleine pollepel in 4 porties op ruime afstand van elkaar in de pan en bak de blini's aan beide kanten goudbruin. Houd de bliniis afgedekt onder folie warm en bak ondertussen nog 8 bliniis. Leg op elke blini een plukje tuinkers en een theelepel zure room. Beleg 6 bliniis met gerookte zalm en de andere met de palingfilet.

Serveertip

Garneer elke blini met 2 partjes radijs en serveer meteen.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten