1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Nederlandse keuken
  5. Zalm
  6. Lasagne met zalm

Lasagne met zalm

Door: riavreven

  • Nederlands, Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 23-07-2005

Ingrediënten 4 personen


1 potje Boursin Cuisine Tomaat & Mediterrane kruiden
? 1 dl bouillon of droge witte wijn
? 2 eetlepels Bertolli olijfolie
? 600 gram spinazie panklaar
? 1 teentje knoflook (uitgeperst)
? 400 gram verse zalmfilet
? 12 groene lasagnevellen
? 25 gram parmezaanse kaas



Ontdek meer:

Bereidingswijze

Verwarm de oven op 175 graden celsius.


Meng de Boursin Cuisine met de bouillon of witte wijn.


Verhit de olijfolie in een wok en roerbak de spinazie met de knoflook, tot de spinazie gaat slinken.


Snijd de zalm in stukjes en bestrooi ze met zout en peper.


Bedek de bodem van een ingevette Ovenschaal met 2 eetlepels water en 3 lasagnevellen.


Verdeel de helft van de spinazie en zalm en een kwart van de Boursin Cuisine erover.


Hierop weer een laag lasagnevellen met de rest van de spinazie, zalm en een kwart van de Boursin Cuisine.


Dek het geheel af met een laag lasagnevellen en strijk de rest van de Boursin Cuisine erover uit.


Strooi de Parmezaanse kaas erover. Bak de lasagne in de oven in 25 - 30 minuten goudbruin en gaar.



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van riavreven
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top