1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Nederlandse keuken
  5. Knoflooksaus
  6. Zalmrolletjes in knoflooksaus

Zalmrolletjes in knoflooksaus

Door: riavreven

  • Nederlands, Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 22-07-2005

Ingrediënten 4 personen


1 potje Boursin Cuisine Knoflook & Fijne kruiden
? 100 gram verse spinazie
? 8 plakken dunne verse zalmfilet van 50 gram
? 25 gram margarine
? een halve citroen uitgeperst
? peper en zout



Ontdek meer:

Voorbereiding

Pureer de spinzaie in een blender of Keukenmachine en meng er 2-3 eetlepels Boursin Cuisine door.
Spreid de plakken zalm uit en wrijf ze in met wat zout en peper.
Strijk het spinaziemengsel erover uit en rol de plakken zalm stevig op. Zet ze vast met een cocktailprikker

Bereidingswijze

Verwarm de margarine in een pan en leg de zalmrolletjes erin.
Roer de rest van de Boursin Cuisine door het bakvet en smoor de zalmrolletjes in 4-6 minuten zachtjes gaar, keer ze regelmatig.
Breng de saus op smaak met de uitgeperste citroen.

Serveertip

Zalmrolletjes zijn erg lekker met pasta of aardappelpuree en broccoli



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van riavreven
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top