1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Belgische keuken
  5. Bloemkool
  6. Schelvisfilets met bloemkool en paprika in een pot

Schelvisfilets met bloemkool en paprika in een pot

  • Belgisch, Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 22-07-2005

Ingrediënten 4 personen


-400 g schelvisfilets
-1 kleine bloemkool (in roosjes)
-2 paprika's (in reepjes)
-1 el fijn gesneden marjolein
-peper, zout
-10 g boter



Dit recept smaakt erg goed met nieuwe gekookte aardappeltjes

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

- de wis inwrijven met peper en zout en leg op de bodem van de natgemaakte pot
-giet een half glas water over de vis
-leg dan de bloemkool en de paprika erop met de boter

Bereidingswijze

-zet de gesloten pot in een koude oven en laat het gerecht gaar worden bij 200?C gedurende 40 min
-deksel eraf nemen en de marjolein erover strooien
-de pot zonder deksel nog 5 min in de oven schuiven

Serveertip

Serveren met 300 g nwe gekookte aardappeltjes, waardoor 5 g boter werd doorgeschud



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marcdepester


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marcdepester
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top