Wentelteefjes met Hollandse Aardbeien

  • Nederlands, Nagerecht
  • 10-20 min.

Echt zo'n oud Hollands recept dat nooit gaat vervelen.

Ideaal nagerecht na een frisse salade of gewoon lekker op de camping!

het is in elk geval lekker zomers door die zomerkoninkjes die je nu volop kan kopen of nog beter: uit eigen tuin!!!


Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
grote mengkom, garde, pan met antiaanbaklaag

Bereidingswijze


  1. Halveer de aardbeien en bestrooi ze met 2 el suiker en laat dit 5 minuten staan

  2. Klop met een garde het ei los met melk, 1 el suiker en kaneel in een grote kom

  3. Week het brood in dit mengsel

  4. Verhit een klontje boter in een pan met antiaanbaklaag en bak het brood op matig vuur in 6 minuten goudbruin aan beide kanten

  5. Verdeel de wentelteefjes over de borden en schep de aardbeien ernaast

Serveertip

Hier heb ik niets meer aan toe te voegen

Dit recept is te vinden in:

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

sonja13091976 avatar
sonja13091976

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten