1. Home
  2. Recepten
  3. Nagerecht
  4. Nederlandse keuken
  5. Wentelteefjes
  6. Wentelteefjes met Hollandse Aardbeien

Wentelteefjes met Hollandse Aardbeien

  • Nederlands, Nagerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 21-07-2005

Ingrediënten 4 personen



500 gram Hollandse aardbeien
3 el fijne kristalsuiker
2 eieren
4 dl volle melk
1/2 tl kaneel
8 sneetjes oud witbrood
2 el roomboter


Verder heb je nodig


Grote mengkom, garde, pan met antiaanbaklaag


Echt zo'n oud Hollands recept dat nooit gaat vervelen.
Ideaal nagerecht na een frisse salade of gewoon lekker op de camping!
het is in elk geval lekker zomers door die zomerkoninkjes die je nu volop kan kopen of nog beter: uit eigen tuin!!!

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze


Halveer de aardbeien en bestrooi ze met 2 el suiker en laat dit 5 minuten staan
Klop met een garde het ei los met melk, 1 el suiker en kaneel in een grote kom
Week het brood in dit mengsel
Verhit een klontje boter in een pan met antiaanbaklaag en bak het brood op matig vuur in 6 minuten goudbruin aan beide kanten
Verdeel de wentelteefjes over de borden en schep de aardbeien ernaast

Serveertip

Hier heb ik niets meer aan toe te voegen



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van sonja13091976


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van sonja13091976
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top