1. Home
  2. Recepten
  3. Champignonkaviaar

Champignonkaviaar

  •  , Borrelhapje
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 21-07-2005

Ingrediënten



2 el olijfolie
250 gram champignons, fijngehakt
halve rode paprika, fijngehakt
1 sjalotje, fijngehakt
1 teentje knoflook, fijngehakt
100 gram bacon, fijngehakt
1 el citroensap
peper en zout


Verder heb je nodig


Pan of wok, snijplank, mes


Luxe kaviaar van champignons, paprika, bacon, knoflook en een sjalotje voor op een lekker vers stukje (stok)broodZo maak je op een makkelijke en een goedkope manier een feestje van je borrelhapjes

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze


Verhit de olie in een pan of wok en bak de champignons, paprika, sjalotje, knoflook en bacon mooi bruin
Haal de pan van het vuur en schep het citroensap erdoor
Laat het mengsel afkoelen en breng het dan pas op smaak met peper en zout

Serveertip

Lekker op kleine sneetje vers brood, turks brood, enz.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van sonja13091976


Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van sonja13091976
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top