Kasseler rib met gevulde appeltjes

  • Duits, Hoofdgerecht
  • 30-60 min.
  • Geplaatst op 21-07-2005

Eenvoudig recept, maar een heerlijke combinatie

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
-350 g Kasseler rib (opgerold)
-kruidnagelpoeder en tijm
-1 th lepel suiker
-3 el boter
-2 appels
-1 ui
-aalbessengelei
-1 bouillonblokje
Boodschappen bestellen

Voorbereiding

-wrijf de rollade in met kruidnagelpoeder, tijm en suiker en braad hem 30 min in boter in een hete oven van 180?C

Bereidingswijze

-schil de appels en verwijder het klokhuis en snij de appels in 2 en bestrooi met wat suiker en bak ze 15 min mee, evenals de uiringen

Serveertip

-leg de rollade op een schaal en geef de met aalbessen gevulde halve appels en de uiringen erbij
-giet het met wat bouillon opgekookte braadvocht erover

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten