Varkenslende aan het spit

  • Duits, Hoofdgerecht
  • 60-120 min.

Na 2 dagen te hebben gemarineerd kunnen we pas verder.....

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
-1 kg varkenslende
-1/2 ui (in plakjes)
-1/2 citroen
-1 laurierblad
-beetje kummel
-3 el olijfolie
Boodschappen bestellen
Benodigdheden

-Romertopf

Voorbereiding

-leg het vlees in een kom en doe de plakjes ui en citroen erbij met laurier en kummel en giet de olijfolie erop en roer alles goed dooreen
-zet 2 dagen in de koelkast (afgedekt)

Bereidingswijze

-steek de lende op een spies
-zet een Romertopf 10 min in water en leg de spies in de Topf en zet deze in de koude oven
-schakel op 225?C en laat in 90 min gaar worden

Serveertip

serveren met rijst of macaroni

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

marcdepester avatar

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten