Barbecue, Vispakketjes

  • Italiaans,
  • 10-20 min.

Vis op de BBQ, slank en overheerlijk.

Deel dit recept

Ingrediënten 2 personen
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
alluminiumfolie

Voorbereiding

Scheur 2 flinke stukken folie af en sla deze dubbel(dat is steviger. Verwijder de zaden en snijd de tomaat in kleine blokjes. Leg de vis midden op de folievellen en maal er peper en zout overheen. Verdeel achtereenvolgens de sundried tomato sauce, tomatenblokjes, dille en wijn over de vis. Tot slot leg je op ieder stapeltje een klontje boter (of wat olie) Sla de zijkanten naar binnen en vouw dan de pakjes dicht. Sluit de naad bovenop goed.

Bereidingswijze

Laat de vis in ongeveer 15 minuten gaar worden op de BBQ. Keer halverwege voorzichtig de pakjes om. Bij een BolBBQ hoef je niet te keren.

Serveertip

Leg op ieder bord een pakje, vouw open ( pas op! Hete stoom) en strooi er wat ringetjes lenteui bovenop. Geef er knapperig brood en een glaasje witte wijn bij.

Dit recept is te vinden in:

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

molenmeisje avatar
molenmeisje

Doorsturen

Home Recepten