Italiaans Zomerbrood

  • Italiaans, Brood
  • 60-120 min.

De subtiele tomatensmaak en de prachtige kleur van het brood geven je een zomergevoel.

Deel dit recept

Ingrediënten
500 gram witte broodbakmix van de molenaar 2 volle el sundried tomato sauce van Heinz 3 tl oregano 3 geperste tenen knoflook ( of 3 tl poeder) 50 gram versgeschaafde Parmenzaanse kaas flinters
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
broodbakmachine

Voorbereiding

Doe de tomato sauce in de maatbeker en vul dit met lauw water aan tot 300 ml. Meng de oregano en de knoflook door het meel.

Bereidingswijze

Doe meel en vocht in je broodbakmachine. Hanteer de volgorde die jouw machine voorschrijft. Voeg na de piep (of als je geen piep hebt na ongeveer 10 minuten kneden) de Parmenzaanse kaas toe. Bak het brood in de basisstand.

Serveertip

Heerlijk met een lik roomboter bij een salade of belegd met kaas en rucola. Dit laatste is ook een succes in de lunchtrommel!

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

molenmeisje avatar

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten