Italiaans Zomerbrood
- Italiaans, Brood
- 60-120 min.
De subtiele tomatensmaak en de prachtige kleur van het brood geven je een zomergevoel.
Ingrediënten
500 gram witte broodbakmix van de molenaar 2 volle el sundried tomato sauce van Heinz 3 tl oregano 3 geperste tenen knoflook ( of 3 tl poeder) 50 gram versgeschaafde Parmenzaanse kaas flintersBenodigdheden
broodbakmachineVoorbereiding
Doe de tomato sauce in de maatbeker en vul dit met lauw water aan tot 300 ml. Meng de oregano en de knoflook door het meel.
Bereidingswijze
Doe meel en vocht in je broodbakmachine. Hanteer de volgorde die jouw machine voorschrijft. Voeg na de piep (of als je geen piep hebt na ongeveer 10 minuten kneden) de Parmenzaanse kaas toe. Bak het brood in de basisstand.
Serveertip
Heerlijk met een lik roomboter bij een salade of belegd met kaas en rucola. Dit laatste is ook een succes in de lunchtrommel!