1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Hete vis

Hete vis

Door: stiny26

  • , Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 20-07-2005

Ingrediënten 4 personen


4 visfilets (rode poon of kabeljauw)
4 middel grote uien
2 teentjes knoflook
2 chilipepers (fijngehakt)
2 eetlepels sojasaus
2 eetlepels santen (kokos)
2 eetlepels bruine suiker
2 eetlepels citroensap
olijfolie



Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Fruit in de olie de gehakte uien, knoflook en chilipepers tot ze gaar en lichtbruin zijn. Doe dan de geraspte santen, de sojasaus, suiker en citroensap en een kopje water bij de uien etc. Breng even aan de kook en leg hierop de licht gezouten visfilets. Laat alles zachtjes pruttelend garen, maar laat de vis heel. Schik de vis op een schaal en dan de saus erover. EET SMAKELIJK Groetjes Micky

Serveertip

Witte rijst, komkommer en een heel koud biertje.



Reacties (12)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van stiny26
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top