1. Home
  2. Recepten
  3. Belgische keuken
  4. Chinese marinade

Chinese marinade

  • Belgisch,
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 19-07-2005

Ingrediënten


2 1/2 cm. verse gemberwortel, geschild
4 eetl. donkere chinese sojasaus
2 eetl. witte wijnazijn
1 eetl.droge sherry
snufle fijne suiker
4 teentjes knoflook zeer fijn gehakt
2 eetl. heldere honing
1 theel.chinees vijfkruidenpoeder



Voor varkensvlees en kip

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Rasp de gember fijn, maak er een balletje van en knijp uit in een kom.

Bereidingswijze

Roer er de andere ingredienten doorheen.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van aardbol


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van aardbol
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top