1. Home
  2. Recepten
  3. Indiase yoghurtmarinade

Indiase yoghurtmarinade

  •  ,
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 19-07-2005

Ingrediënten


8 eetl. yoghurt
3 teentjes knoflook uit de knijper
2 1/2 cm. verse gember, geschild en fijn geraspt
sap van 1/2 citroen
2 theel kurkemapoeder
4 groene kardemom peulen, licht gekneusd
1 theel. komijnpoeder
1 theel.korianderpoeder
1/4 theel.cayennepeper
1/2 theel zout



Koel en pittigemarinade.
Voor kip, lamsvlees en stevige witte vis zoals kabeljauw of zeeduivel.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Meng alle ingredienten.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van aardbol


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van aardbol
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top