1. Home
  2. Recepten
  3. Internationale keuken
  4. Driekleurige salade.

Driekleurige salade.

  • Internationaal,
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 16-07-2005

Ingrediënten 4 personen


1 pot Sacla pomodori (gegrilde tomaten) 200g mozzarella bolletjes, 1 gesneden verse avocado, 10 kappertjes, 8 groene pitloze olijven, olijfolie, verse basilicum.



Dit is een recept van een potje zongedroogde tomaten.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

De gegrilde tomaten laten uitlekken en in een schaal doen. Leg de verse basilicum blaadjes in de olijfolie. Alle overige ingredienten toevoegen en de bassilicum blaadjes afgieten.

Serveertip

Serveren als antipasta of samen emt een koud vleesgerecht. Ook uitstekend te gebruiken als topping op geroosterd brood.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van diny_w


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van diny_w
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top