1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Indonesische keuken
  5. Roergebakken varkensreepjes met ketjapsaus

Roergebakken varkensreepjes met ketjapsaus

  • Indonesisch, Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 16-07-2005

Ingrediënten 4 personen


400gr varkensvlees, 1 rode paprika in stukjes, 1dl ketjap manis, 2 el citroensap, 2 tl honing, 1 el zwarte peper, 2 el olie, allesbinder.



Dit is een recept van 'en wat maakt u met varkensvlees'

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Meng de peper, honing citroensap en ketjap met de vleesreepjes en laat 20 min afgedekt staan. Verwarm de olie in een wok op hoog vuur. Haal het vlees uit de marinade en bewaardeze. Roerbak het vlees ca 2 min. Voeg de paprikastukjes toe en rorbak nog 3 min. Haal het vlees uit de pan en houd onder folie warm. Voeg de marinade toe en laat even doorkoken. Bind de saus met alles binder. Serveer het vlees in de saus.

Serveertip

Lekker bij spercieboontjes en aardappeltjes.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van diny_w


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van diny_w
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top