1. Home
  2. Recepten
  3. Turkse keuken
  4. Warm turks broodje

Warm turks broodje

  • Turks,
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 16-07-2005

Ingrediënten 4 personen


4 el olijfolie, 2 tenen knoflook, 4 eenpersoons Turksebroodjes, 1 pakje geroosterde groenten, 100gr gedroogde ham in reepjes, 2 bollen mozzarella, 30 rucola grof gehakt, zout/peper.



Turks broodje met groenten ham en mozzarella.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Tiprecept.

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 200c, Meng de olie met de knoflook. Snij de broodjes horizontaal door en bestrijk de snijvlakken dun met knoflookolie. Leg ze op het rooster van de oven en bak ze in 3 min krokant. Laat de geroosterde groenten uitlekken en verdeel ze over de broodjes. Bestrooi met hamsnippers en de mozzarella erover. Leg de broodhelften weer terug op het rooster en bak ze nog 4 min. Bestrooi de broodjes met rucola en strooi er nog zout/peper over uit de molen.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van diny_w


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van diny_w
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top