1. Home
  2. Recepten
  3. Nederlandse keuken
  4. Koude kaaspuntjes.

Koude kaaspuntjes.

  • Nederlands,
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 16-07-2005

Ingrediënten 8 personen


100gr bloem, 50 gr boter, mespunt zout, 1/2 dl koud water, 4 eieren, 100g hollandse geraspte geitenkaas, 100 gr geraspte jonge kaas, 2 el peterselie, 2 el bieslook, zout/peper, 100 gr feta in blokjes.


Verder heb je nodig


Quichevorm van 18 cm ingevet.


Lekkere kaaspuntjes voor bij de borrel of tussendoortje.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Tiprecept.

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 200c. Zeef de bloem snij de boter hierdoor voeg zout en het water toe en werk het snel dooreen tot een samenhangend deeg. Bekleed de Quichvorm met het deeg. Klop de eieren los, roer de geraspte kazen en de kruiden erdoor en voeg zout/peper toe. Verdeel de feta over de bodem lepel het eiermengsel erover. Bak de taart middenin de oven in 30 min goudbruin en gaar. Laat de taart uit de oven afkoelen. Snij de taart in acht puntjes.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van diny_w


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van diny_w
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top