1. Home
  2. Recepten
  3. Bijgerecht
  4. Nederlandse keuken
  5. Gevulde pannekoekjes

Gevulde pannekoekjes

  • Nederlands, Bijgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 16-07-2005

Ingrediënten 8 personen


200 gr kipfilet, 1 bouillon tablet 1 dl kerriesaus( Remia) 4 pannekoeken zelfgebakken of uit de koelvitrine. 1 zakje gemengde sla met wortelreepjes.



Gevulde pannekoekjes met kip en kerriesaus.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Leg de kipfilet in een pannetje en schenk er zoveel water op dat het onder staat. Voeg de bouillontablet toe en breng het water aan de kook. Laat de kipfilet in 30 min gaar koken. Neem de pan van het vuur en laat de kip in de bouillon afkoelen. Snij de kip in smalle reepjes en meng ze met de kerriesaus. Beleg de pannekoeken met een pluk sla en de kerriekip maar laat een rand van 3 cm vrij. Ro ze op als loempia vouw de onderkant over de vulling, sla de zijkanten erover heen en rol ze op. Snij ze doormidden en zet de pannenkoekwraps recht op.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van diny_w


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van diny_w
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top