1. Home
  2. Recepten
  3. Bijgerecht
  4. Turkse keuken
  5. Kaassalade

Kaassalade

  • Turks, Bijgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 16-07-2005

Ingrediënten 4 personen


3 el peterselie, 2 el dille 1 el munt 1 lente ui groen fijn gehakt en wit gesnipperd, 200g fetakaas van schapenmelk verkruimeld, 2 augurken, 1 vleestomaat, zout/peper, gedroogde rode peper, 2 vleestomaten ontveld en in halve plakken gesneden.


Verder heb je nodig


Tiprecept.


Cingen salatasi De vertaling van de Turkse naam van deze salade luidt 'zigeunersalade'Smaakvol en fris, met veel verse kruiden.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Meng kruiden, lente ui, feta, augurk tomaat en voeg naar smaak peper/zout toe. Verdeel de kaassalade over kleine bakjes en zet in elk bakje een paar plakken tomaat.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van diny_w


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van diny_w
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top